hit play to chill summore

Sunday, March 13, 2011

syafiqah amanda and shamsul yusof

so, as i was walking dekat sek2 membeli komik~ seperti biase.. sekilas pandang nampak lah majalah MANGGA. aku tak layan kot majalah ni. so, aku buat dunno je la. bakpo nak susah2 kan??  pastu nazurah pegang majalah for browsing only, of course. then, nampaklah satu tajuk ni. 

'Shamsul bercinta dengan amanda'. 

aku pun wat dunno je la. MELETOPP ke? hangat-hangat gitu je. pastu aku tengok gambar amanda tu. EYH SUMPAH FAMILIAR. ADAKAH AMANDA??? aku tak mo la bukak nnt bising pulak pcik india kat counter tuh~ pffft.
then, nazurah bace tajuk tu.. aku ape lagi, 'cube cari, sumpah amanda tu sebijik muka dak sekolah aku dulu!'
dalam hati doa lah bukan dia~ APASAL??? sebab memang pakaian...macam kedai kain kat dunia ni da kena BAKAR okayy! majalah mangge kan? memang lah gitu. 
tengokTENGOK! umor same... name penoh??? syafiqah amanda binti m. jimi. perghh! apekah halnya??? aku bab2 kawan sekolah rendah ni memang segar dalam ingatan. nak2 aku ngan amanda ni kenal satu sama lain. tahu lah jugak dia ni macam mana orangnya. ingat kot nama bapak dia, JIMI~ bangge lah tu ala-ala mat salleh KUNUN! heeee..
tak kisah lah aku dia ni nak bercinta dengan orang yang 6-7 tahun lagi tua. ya loo syamsul tu en da 26 ke 27 tis year. tapi, bapak SEXY SEKSA! artis mangge eyk kak! amboii ummi ngutuk. SUDAH2~~ 
ceit. mapoh la. bukan baik pun dia dulu.! opsss. bucur rahsie..
tapi en xcukup dengan itu, aku google lah nak letak gambar ala TERBAKAR kain tu kat sini. sudah xde agaknya pos yang baik. aloohh.. 
gila kena kutukk di sini.... di sini pun ade gakk... comment2 kate tak kenal siapa dia.. haha sungguhlahhh weyh~pffftt MEMALUKAN WARGE SKPJP!!! lagi-lagi yang baik.. macam AKU. yayy! u've did it again ummi.. masuk lift tekan sendiri!

pffft. nampak lurah dendam! ceit!!!


aku letaklah satu gambar bikin hot dia. 


3 comments:

teh o ais limau said...

teruknya pompuan tu,kan

me said...

agaklah~~ memang terokk pon~~ :(

Anonymous said...

Bukan ke syamsul yusof day kahwin dgn puteri Sarah? Biar betik!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...