hit play to chill summore

Sunday, May 20, 2012

hai hai olang semue

assalamualaikum... all! :)

lama dah tak menulis apa-apa. rindunya nak mengarut! banyaknya benda dah jadi! seriously, kalau listkan namplohpat mukesurat pun tak tentu cukup.
#bunyicengkerik#

ok aku tipu. i just finished my PROFESSIONAL exam, so lebih sebulan dah i tak mencoret pape. not that nyone cares.
T_________T . 

#pang#
okay get back to business.

professional exam is an exam where you have to go through before going to clinical years. bukan senang mak nyaaaaahhh oi nak lulus. i worked ma butt off okeh! n alhamdulillah berkat usaha and doa doa, i passed! :)) yayy me! and rasenya tak terlambat lagi untuk yayy kan jugak kawan-kawan sebatch! yawwww~~~ jumpe kat hospital :)  
aku stress out gila kot. before and after exam. before exam atleast boleh jugak bawak kau melekat dekat depan notes~ after exam?? ketaq-ketaq. lepaih tu tawakal ja lah. SPM dulu relax lagi kot.

tapi yang paling penting uolss senyuman parents :)) pahale hoi buat diorang happy. alhamdulillah.

dah lulus tu jangan pulak lupe diri, najlaa oooi! mule lah otak ligat je fikir ape nak buat cuti sebulan lebih. adekah aku harus mencari kerja?? uh uh... adekah aku harus belajar memasak?? ataupun... adekah aku harus ambil kelas bakery?? uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.

uh, i'll try to fill it up with something good and meaningful. as forrr now! kte injoy [ala-ala stacy]

dan..silelah hilangkan lingkaran gelap bawah mate tu...

it was worth it. alhamdulillah ;)

dengar kate clinical years lagi scary~ huuuuuu 
takott
T_____T
papai
luv

1 comment:

aunnn. said...

setiap kali datang mesti lain layout :P
hehehe. congrats to you!
ehehehe geds je lebih.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...