hit play to chill summore

Monday, November 7, 2011

silelah tengok my blog new looks!

hye there all bloggers!
okay.. i seriously lupa nak ambil gambar before changing my blog looks. kalau tak boleh buat comparison. ciss najlaa!

but here it goes. boleh la tgk rupa blog ni sekarang..

as for header
background ambil dekat cutest blog on the block. and di edit menggunakan photoscape and photoshop. <seriously excited da pandai guna dua natang ni.> then, i put flat shoe just to show my new obsession towards flat shoes. uuuu mama sukalah sebab anak dia ni da tak obsess dengan wedges berHINCHI-HINCHI lagi.
dah macam galah noks kalau aku pakai tinggi.! hape kau hengat laki i nanti lee min ho? hew hew hew. >o< and the cute stiched 'camera'. significant for us yang suka cam-whoring!


as for the new layout pulak
sememangnya tak berapa gemar guna yang da sedia ada sebab selalu takde yang bekenan di hati kucil ku. selalunya ambil patterns yang di syorkan INCIK GOOGLE. and my concept for this layout is vintage. sekarangkan tengah demam-demam vintage ni. baju semua nak ala-ala vintage. blog juge.. awww. 
tulisan pun dah ditukar ikut kesesuaian. senang nak baca and tulisan totap pink! op koss. 'KALER TEMA IDOOP' kunun. 

i seriously loooooove doing this makeover thingy. so kalau ade sesiapa nak aku menjalankan 'experiment' kat mane-mane, blog ke. boleh je.. takde masalah. tak kiralah kite kenal or tidak. <hehe. muke suke buat experiment. sengih namplohpat jam>


salam.
thx for reading :)

3 comments:

mercury_gurl said...

uish..mcm mane nak gune dua natang tu? haha

najlaa lala said...

haha~ senang je uolss. tny kat miss youtube pon boley juge..

Azzah said...

apa2 hal,pink tetap dihati kan?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...