hit play to chill summore

Tuesday, April 19, 2011

T R A G I C

hellooo all~ yes, itu je yang dapat gambarkan. serious. TRAGIC not MAGIC~ IF ITS MAGIC, i'll probably be in LONDON rite now~ uuh? *mmg xde kena mengena*

JAAAAAPPPP. ape yang menimpa aku??? saye jatuh motor~ sebab orang kate, if accident, berlanggar with org lain. ni sendiri2 je. jatoh lah kann?? WTE~

it all begun with a very fine day. a very happy day actually. :) ok.. antara mangsa-mangsanya >>

UMMI NAJLAA 

ANA MERCURY

actually, kitorang berdue ni kena beli barang utk rumah sukan. YUPPPP. bagi yang tahu pasal MEDIK OLIMPIK... kami rumah yang menang BESAR hari tu.., rumah HIJAU!!! (eh eh teriak pulak)
seriously, dont mind me. aku tak pergii pun event tuu!!! *nanges2*

so on da way balik tu aku pun gune jalan sek 2. sebab pintu sek7 tutup. because of the land slide. pffft.. 
.
.
.
.
aku tak boleh pun cter ape yang jadi. sebenarnye. satu je yang pasti, its MY FAULT. coz i speed up utk naek bukit. untuk cerita banyak-banyak. SAYA MASIH TRAUMA.. think both of us felt the same thing. tak percaye tanye sini >> mercury tulis ...sorry.. so, few things yang i kesal..

  1. deepestDEEPEST sorry to ana mercury. dia sangat takut untuk naik motor and i seriously think she'll never ever ride on a motorcycle again. i'm sorry ana. dahlah badan kecil. memang kesian. luckily i injured more than her. if not, my regret takkan habis sampai bila-bila.
  2. motorcycle molly jugak.. sorry molly. habis patah satu telinga moto tu. but she's like so cool saying.. 'xpe trend sekarang moto xde side mirror.' hahahaha. ur the best gf! takpe, i ganti jugak k...
  3. unable to join in the biggest event of MEDIC first year >> MEDIC OLYMPIC!!! ni memang sedih gila kot. because of my injury and my house kat rawang je. i HAVE to went back home. sampai rumah takyah cakap lah kena bebel. cuz i bagitau kat abang je and not my parents.. hey, my dad ade hypertension k~ dunt wanna give the big guy a shock. and i mmg turun tiap-tiap kali ade latihan. even rumah biru punya hal pun aku turun gak. DEDIKASI people. haha.
  4. what more than my daily routine rite?? terganggu semua coz i cant stand straight. and dont talk about walking properly.. solat pun duduk atas kerusi. hurmm.. ujian semua ni. sabar je. after accident, alhamdulillah dapat jugak tidur dengan lena. tapi baru dua malam lah. sebelum2 tu. memang MENETESS AIR MATA! huuhu..mandi pun da Xnanges2 lagi. alhamdulillah. dressing up pun da cepat sikit. hehe. things started to get better as i'm able to adapt. its just that my feet bengkak tak habeshabes lagi. so memang sakit bler jalan. injury lain kalau nak ikutkan boleh tahan je da. ^^
okok... jum tgk gambar-gambar before and after. :p

before:muke ceria mercury :) 

and me.. :) on da same day yea.

lemah tapi tetap bergaye.. huhu.

my feet. bengkak kann?? urgh~ beza gila. =.='
so, memang good bye baby(heels and wedges) lah for few days/ weeks maybe. T__T
ok tats oll kot. gambar kecederaan yang lain tak boleh lah nak upload.
hope will get well soon. FINALL TEPI SIMPANG JEEE!!! TAKOOOOOOOOOOOOT~~





5 comments:

Najlaa 'Aqilah said...

get well soon :)

Hazrina Erin said...

cepat sembuh k!^^ pasni jgn bwk moto laju sgt k:)

me said...

thx kamu berdua. lepas ni x bawak moto da kott. =.='

mercury_gurl said...

ummi,aku baru pasan post kau yg nie..huhu..tragic kot..

najlaa lala said...

hahaha~ agak da lme ni. tapi tulis ngn penoh prasaan ni. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...