hit play to chill summore

Saturday, May 7, 2011

kau K E N A P A (?!) JELES AKU DAPAT PAKAI SELUAR..?

tajuk cam nak cari gadoh kann.
meh sini cerite penoh sket.
so, betul2 after 3 weeks aku eksiden,
ni first time lah aku dapat pakai seluar
kununlah happy cam nak lompat-lompat. padahal tak baik lagi kaki.
kitorang pun gi lah tempat rasmi student
UiTM shah alam gi dinner, sek2

cam besalah kan perut lapaq ni.
duduk.order.tunggu
pastu budak meja sebelah
makan dengan buipren kott

dia JELING aku okk!
aku cam.. what da heck???
kite kenal pun tak kott.
ok, walaupun cam obvious gila. bia je la kan.
mase tu aku da bengang kot
aku tak usha la buipren kau! tak cute langsung.
nak je aku RE-DO celak kau tuh!

pastu biler die nak blah, mase ni mknn aku pun da sampai
memang tak toleh da kiri kanan
kawan aku cam bese lah >>pnie and nazurah
nampak BAEEEK punye die jeling aku mase lalu blakang aku
HAIIIIHHH (!)
pelik sangat dah ni.
kau kenapa woman??

muke aku innocent lagi baik ni
okay ade beberape kemungkinan kat sini
  1. kau igt aku usha buipren kau. sebab kau dok jeling aku pastu pandang die. which mmg taklah sebab 'fogging' aku lagi comel!
  2. kau jeles tengok aku dapat makan nasik. pastu kau diet. so, tak dapat la kann. maybelah sebab die tgk aku tembam tapi tak diet. hade aku kesah?? ade aku korek purse kau tlg bayarkan???
  3. kau tu musuh lame aku kat skpjp atau btp atau mrsm dulu. memang tak lah kan. sebab aku tak main musuh-musuh ni. DOSE LAH woman!
  4. muke aku cam ex kepade buipren kau. tu yang kau hangin satu badan tgk aku ade tuh. which mmg taklah cuz aku percaye org muke cam aku mmg tak suke org cam buipren kau.
urgggh!

tgk ni. baekk je.
anak sapa la ni
pergi mkn je kot simple sudah
sek 2 pulak tu
eyh2 muke sedikit eksited dapat pakai seluar :)

moralnye>>tolonglah rational sket eyk tindakan tuu.
urghhh!!!

2 comments:

izzatulnadia said...

bako je pompuan tu!!kuangajaq tol!!haha

najlaa lala said...

udoh teman cucuh api! hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...