hit play to chill summore

Thursday, May 19, 2011

saye G E M O K !


tajok post memang tak nak cover kan. op cozzz~ bagi yang tertipu ngn gambar fb aku tu. sudah-sudah. tu sebab malas aku nak layan chat ngan orang yang tak dikenali. sebelum aku unfriend korang bek duk senyap-senyap.

minggu exam ni lagila. makan.. duduk.. makan.. duduk. lagi-lagi sejak berkereta ke hulu ke hilir.
amboi-amboi~ kate mak aku lah kan.

lantak aku lah kan. makan totap! alahai cuti tige bulan ni risau lagi. mama, tolong masak sup sayur je. CARROT tolak tepi. peace!

takpa-takpa esok luse tulat tonggeng aku diet ah! walawei.. azam cam ais kerim. sedap je awal-awal. sat laie cayaq la~ wahaha.
malas nak cakaplah kan wonder woman cool je.
:P
haha

ok bye peeps. ^^

2 comments:

Najlaa 'Aqilah said...

saya najlaa. saya pun gemuk ):

najlaa lala said...

najlaa: yela tuuu~ hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...