hit play to chill summore

Friday, August 12, 2011

i hugged my Min :')

ini MIN :)

salah satu sebab aku name kan die min sebabbb.. aku peminat LEE MIN HO!
:))

macam sewel sket. lame tak post. aku teraaaaamat lah busy. well... orang korporat! ceh! aku memang takde semangat nak mengarut ni. sorry ok. hahaha. tapi betullah. aku nak buat post pasal benda lain. tapi tengoklah, ikot mood aku. muahahahaha!

hari ini nak cerita pasal Min. Menatang ni mak aku kasik lepas habis asasi dulu. sejak tu benda ni je lah jadi peneman aku. apa semua aku cerita kat MIn (okayy itu gila!) 

FINE.. aku nak cakap. i dont have a sister, little ke big ke. i usually dont tell my mom everything cause i dont want her to be worried. somehow these days, i feel it hard to tell to my friends eventhough they are there.
so, whenever i am sad, i'll cry. HARD! to my Min. it wont hug me back it wont patted me. but atleast there is someone for me to hold. 

after what i've decide for me and dia.. GILALAH i wont be sad. heart is not something we can play around with.  maybe sekarang i'm jumping macam orang gila kat sana sini. maybe i laughed very hard all the time. susah tahu nak express my true feeling. aku just tak tahu nak react macam mana. macam painfull sangat tapi tak tahu nak buat apa. tak tahu nak cakap dekat siapa and dari mana nak mula. so, i'll just act like a mad girl. haha

apa yang aku nak?? maybe aku tak nampak keikhlasan dia. when he goes missing for a few days, ape yang kau fikir??? HE IS TOYING AROUND with your feeling kan??? i'm just a NORMAL human being. berprasangka memang takkan lari lah kan.

and alasan : 'tak tahu nak buat ape' when i'm angry shows 'how you just dont care'. i do believe... (petik sket kate-kate maulana af)
n yess. aku follow him dlm twitter.
pfffffft!

and yess jugak.aku stuju dengan apa yang dia tweets!!! if you really LOVE someone bukan ke kau akan buat  sesuatu. instead of biarkan. 'someone who truely love, is someone yang CAN make us CRY.. BUT NEVER WILL.'

when you held your hand out for love from someone and then you tinggalkan dia berhari-hari pada masa yang sama dia nak kan explaination. memang peliklah kan. nampak macam kau main-main kan perasaan dia tahu. 

LOVE ke hape ke. aku bukan orang yang senang senang je ucap kata-kata sedemikian! (ho! amek kau keluar sastera aku.) habis tu...so, dont toy with my innocent feeling BOLEH??? najlaa, sian u! 

YES, I AM SAD. IN FACT... SANGAT! after 4 years, i let my heart out. JUST TO BE HURT LA NI??? kesian u heart! hukhukhuk. T___________T

THANKS TO MY Min! who listens... when i dont know who to turn to. :')

and my BLOG even have tons of other story to post. :p

should never believe in promises
bye.

2 comments:

aunnn. said...

ala comelll :P
aku punya hyun binnn. nak post gak ah past hyun bin :D heheh..

xsangke patung kite sume org femes. ehee

najlaa lala said...

ahh~ well... comel mcm sape en? hahaha
hyun bin? wahhh. sejak biler? aku cter die un nak cter gak. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...