hit play to chill summore

Sunday, September 25, 2011

its a wonderful day with BFI and BFF!

okay, satu benda je yang aku boleh gambarkan hari ni.. PENAT. tapi BEST! wawawawawa
adakah aku nak babbling about betapa awal aku bangun dan mula buat kerja rumah??? 
STOP RIGHT THERE MISSY!
u're doing it now! ;p
here is the thing, one of my kkbian friend <mrsm kkb> buat open house. kebetulan rumah kitorang dekat and aku pon dengan muka ceria dan segar bugar nye happy lah. kunun dapat jumpa dengan someone yang sit next to me masa kelas dulu. but, manusia hanya merancang, Tuhan yang menentukan, mula-mula i tak dapat pegi nokkss! but then, my so called BFI <named by himself> yang datang dari melaka sanggup pick me up!
weeeee! lompat-lompat!!! ok tipu.
 FYI, BFI is, BEST FRIEND INFINITY. kononlah title dia ni lebih dari BFF. muahaha. betol ke?? ...biarlah rahsia. ewah, feeling siti nurhaliza sikit. dia je pon sorang kawan aku yang rapat SANGAT berlainan jantina. ober okay nak bebanyak. heeeee
okay, penat aku bercekerama di bawah lampu kalimantang <tetibe?!>. 
sampai-sampai je apa lagi. makan weyh, perut keroncong-keroncong untuk ana okay. lapaq!
pastu, nak dapat bukti datang, hello nokss mak datang okay. camwhore la. aku kan camwhore terhormat. bukan whore okay, itu HARAAMMM. camwhore je. as if=mempamerkan diri sendiri dihadapan camera sampai camera hitu naik jelak! 

ni so called BFI bergambar dengan one of my BFF.
walaupon tak hado kaitan, diorang ni cepat mesra gittew.
kalau aku jodohkan ape kate? wahahahaha

eyh, baru perasan, dak ni pandang mane ni? beria aku pose.
 tinggi nye dia dari aku. dulu sama tinggi kot.
T___T

bersama tuan ghumah. reunion tiga orang la ni.
bagus kan aku? tak rapat sangat pon, aku main ghedah je.
oh ye, xdapat jugak aku jumpa jiran aku masa kat kelas dulu. but its okay.
MOJayyy.

dah makan, ape lagi, bukan senang dapat keluar dengan aku kan.
<feeling diva sket> 
driver aku ni...
.
.
.

belanja aku ni.
.
.
.
it was nice, borak-borak sambil bukak cerita maktab dolu-dolu.
hamek kau, keluar semua cerita chenta lama orang lain.
bergosip ke tu? bukan kann?? ngeeee

pose cute....?!....

pose. saya-suka-aiskrim-ni-uollss!

eyh, OBER nye muka aku. :p

balik, aku pulak belanja makan. 
kira balas balik la jasa dak ni yang sanggup ulang-alik. dari rumah aku ke rawang.
sebelum apa-apa jadi, kita ISI PERUT!!!!

aku buat ayat karangan jap.
'it was a very wonderful time. although i was exhausted, this meeting will stay in my mind for INFINITY.'
ngeeeee

to Don, thanks! tak lupe juga thanks sebab kecewa, aku dah tak 'bidang' cam dulu. muahahahaha.
<idong kembang kempis>
k y'all! bye!
saya nak...bergurau senda ngan BFF yang hado ni
.....?!....

4 comments:

mercury_gurl said...

hahahah..aku setuju kalo kau jodohkan dgn pinie..huhu

najlaa lala said...

hahahaha. ta maooo. bajet2 jeles.

IZYAN KAHER said...

erkk . pic yang you hold your icecream(alone) .. that one looks like najwa latif a bit. :P

najlaa lala said...

really? tot not the same langsung. but hey, i like her thou, so i'm pleased! :))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...