hit play to chill summore

Friday, September 23, 2011

jadi CAM-WHORE terhormat!

AMARAN! POST INI PENUH DENGAN GAMBAR-GAMBAR SS! syok sendiri lah MEK!
UNTUK ANDA YANG BAKAL MERASAI IA ANNOYING, SILE CONSUME  'ANTIEMETIC'
BAGI MENGHALANG LUNCH ANDA TERKELUAR DAN MERUGIKAN DUIT.
SEKIAN.

jadi as always, its finally hospital visit day! 
HO YEAH! kenapa aku amat teruja ni?
mungkinkah aku bakal berjumpa dengan artis lagi?
TETTTTTTTTT! SALAH!
sebab dapat jumpa dengan patient sebenar dekat hospital!
ade banyak budak-budak!
DANNNN TAK PAYAH MENEMPEKKAN DIRI DALAM LECTURE HALL YANG PANAS HITU!
muahahahahaha <gelak teruja!>

but then, sangat lah bosan when it comes to the library.kenapa?? orang patot cakap: STUDYLAH WHATS THE PROB? OO MAN WHAT'S THE PROB MAN?
OK STOP!
jgn tanya why aku tak membaca! bia aku je tahu.
so i was like, eyh, cantik tak lighting sini? nak cam-whore jap laa
TAKE NOTE: SORANG-SORANG.
i probably sound like a lunatic right now. muahahahaha!

starting: muke baik nokss.

muke menempek atas buku.


 BOSAN LAGI.
orang sebelah jadi mangse. 
ala-ala paparazzi. tangkap gambar senyap-senyap
rajin-rajin! pbl-mate i uolz

ni sebok ngan berita dunia.

and i am suppose untuk menyebokkan diri dengan benda-benda ni

tapi ni yang terjadi...
mule buat muke ala-ala mintak penyepak

 mule cari mangsa lain. yang baru-baru bangun dari 'alam mimpi' 
pon bolehhh.

NI AKSI BERANI MATI OK! 
HANYA YANG BERANI SAJA!
TAKE NOTE
-to chom, i warned u! hehe-

bukak cleo!
uuu mak ai minah salleh ni
jgn ikot baju cam die ni adik-adik
DOSAAA yeee

akhirnya masa untuk next session! 
teruja! <lompat lompat>
snap lagi satu.

p/s: notice gambar-gambar ini terlalu dekat dengan meja.
sebab kunun malulah cam-whoring sengsorang.
tak naklah orang tegur.

TAPI TIDAK LAGIIII. dah jadi entry pon.
i am deeply sorry kalau ade yang membenci k :')
walaupun ciput, u all still are my blog reader.

but what todo???
I LOOOOOVE CAM-WHORING!
and i LOOOOVE my blog.

bye.
thanks all for spending time.
nak ready-ready ni :)

4 comments:

mercury_gurl said...

muke nisa lawak gile..

najlaa lala said...

haha. haruslah! aku da warning dia awal-awal cakap nak letak dalam belog! hahahaha

Anonymous said...

xde keje-.- (kina)

Ummi Najlaa said...

:p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...