hit play to chill summore

Sunday, September 18, 2011

malam kenangan magnificent M!

yawww peeps!
weekend ni asyik keluar je.
mak busy nokks!;p

gathering group m, group masa asasi dulu.
almost two years tapi kitorang still love each other!
always.
tapi mestilah kan. ada jugak yang liatt nak join.
so kepada yang menghadirkan diri thanks and anda sangat cool!

si cool

si senyuman menawan

si misteri

tuan camera


actually nak buat petang.
tapi terpaksa dianjakkan ke malam
bukan senang kot nak kumpulkan semua orang. 



dulu mereka berempat :)

dulu kami pun bertiga + 1
tapi intan further medic upm. tinggal me n nazurah je. 
mak ok jeww nokss!

kami lagi :))

mereka pon ade!

gambar lagi!


candid!! kununlah. tercongok aku sorang pose.
ciss.

bermaaf-maafan dihari raya! :)

peace y all!
half of group m. still happening



thanks to nasrul, paling kiri.
medic mesir but still datang jumpa kitorang.
alaaa cuti ponn

classrep sem one, apih. 
fresh datang dari upm! thx! :)

 muka bahgia!!!
kami roomate sekarang :)

kami roomate dulu! 
heh? hahaha

kami orang asing! hahaha
kiddin'!
akhir kata, thanks to all yang datang. anda semua sangat cool. yang tak dapat datang. maybe korang dah tak rasa bond itu. tapi harap-harap korang ada sebab-sebab tertentu. T____________T

oh ya, kebetulan birthday mimi pun hari yang sama.! our ex-classrep yang sangat dedikasi. happy birthday! rendang mimi masak sangat sedap.! saya makan dengan gumbira!
sorry tak de hadiah mimi.
kasih sayang ada. 
boleh kan??
heeee :p

lastly....
intan usha i! hahah
bye peeps! 
thx for reading!

5 comments:

Raudhatun Sai'dah said...

hahaha..tergelak i bace ok. btw, thankssssssssssssssss sangat!
takpe, yang lain tu ade hal masing2.. =)
love you all.. <3

imiey eleena hanum said...

seronok tengok.. :DD best nye korang.. :)

najlaa lala said...

mimi: hahaha. love you tu! :)
imiey: best2!! terbaik!

mercury_gurl said...

haha..comel u ollss...

najlaa lala said...

haha. seganlaa uolss

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...