hit play to chill summore

Monday, January 2, 2012

Ambang itik pulang petang

Okayy. Tajuk absurd.
Orang kata nak focus tutup segala lappy. Mati kan power source. Kunun la nak kurangkan notes yg bertimbun ni. Muahaha. *bajet ceria sehari la ni. End up, aku update gne fon. Hoii~ dua kali lima.

The truth is bagai nak muntah hijau aku kat sini. Ngan nebes yang memang sepanjang masa. Nak mengelat??? Ni reallity. Deal with it.

It would be nice kalau dekat rumah. Selesa n pandang muke parents sejuk hati. Tapi ni bukan zaman pmr dulu. Biase study kat umah. Ni zaman da tak bley da study kat umah. Asl rumah je tv, asal tv je rumah. Alih2 tv jugak aku pandang. Notess??? Ade la kot celah2 beg. #cis

Malam ni jugak la rse macam nak cekik2 semua orang. #gilapsycho ye dak? Haiih.

Bak kate pepatah, 'kalau takot notes menimbun, jangan gatai amek medic.' #ade ke?? Ahh cekadak!

Yang penting, kate ayah, 'when you reach the bridge cross the bridge' never bail honey. Dan usah juge bajet2 cool seperti itik pulang petang.

Permudahkanlah urusanku untuk menghadapi final ni yaAllah.

Ok. Daaa. Itik nak berlari ni. Lambat doe masuk sangkar.


4 comments:

Rayyan Haries said...

ceh.,,ingat nervous nak kahwin..muaha3...good luck finals!

Ummi Najlaa said...

how i wish btol! hahahaha. gatainye nak kawen! ngeeeee

Ain Atika Zailani said...

ehh bakal dokter ni kenela kuat semangat..hehe

Ummi Najlaa said...

kan?? adoii. lemahnye semangat... =.='

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...