hit play to chill summore

Saturday, June 11, 2011

BEN ASHAARI :JOM KENAL BLOG SAYA

assalammualaikum semua!!!
satu lagi segmen dari... ben ashaari. aku suke masuk lah ape yang dia anjurkan. seronok :) stakat ni baru sikitlah aku join. ta pa aih nanti-nanti masuk lagi. boleh tambah kenalan, follower and improve diri sendiri untuk jadi blogger yang lebih baik maa~~


nak?? boleh tekan link okeh.



so, jom kenal blog saya!!!
wah2... blog ni asalnya aku buat private je. kirenya dah lama la buat. 
entry pon jarang-jarang dulu. almaklumlah busy konon.
tapi sejak dua menjak ni suke pulak aku bace entry orang.
tengokla hangpa suma dok tukaq-tukaq pendapat.
menarik. rase macam connected.

so, nak kenali sket dok blog aku ni.
mainly, aku akan cakap pasal apa yang aku nampak la.
pendapat aku
pengalaman aku
yang penting bagi aku tulis blog ni, jadi diri sendiri.
senang, tak payah susah-susah.
aku sentiasa cari ruang untuk improve
jadi sile-sile bagi komen.

pastu dari segi bahase,
mmg klo baca entry2 aku, cikgu2 bm aku boleh stok nanges empatplohempat jam tak benti.
sume habis aku kasi sapu.
tapi takdelah aku nak merosakkan bahasa.
just nak galakkan orang baca dalam keadaan relax
.santai je.
kalau ade gelak2 manis tu, baik jugakkan
kan kte kene terapkan nilai2 membace dalam rakyat malaysia 
seruan kerajaan tuh
wahahahaha.
waaahh,
kerajaan, jpa aku sile kasi masook aa!

sooo, ayuhla... follow,
nak aku follow blog korang pun okeh.
aku suke bace blog2 orang ni.
tambah-tambah lagi yang suke update tuh
sile tinggalkan url okeh!

okay, bye
-end-

21 comments:

miss Fyqa said...

hai..

singgah sini dari segmen Abang Ben :)

http://hitammanispunyablog.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Rabiatul Adawiyah Abd Rahim said...

Salam perkenalan. Hai awk. Happy blogging, ya! :)

shiema sufian said...

shiema singgah sini. jomla singgah belog shiema dan join contest :)

miss inna said...

salam ziarah!
jom la terjah blog inna pula..
klo sudi, meh jd follower inna..^^

http://risnayatilammu.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

solomolo said...

singgah untuk berkenal sesama blogger..
happy blogging...
[^_^]

Fadzmie Mohamad said...

Salam perkenalan dari Fadzmie!
Jom singgah blog Fadzmie. :)

# segmen jom kenal blog #

Cik Amy said...

hai, nama saya cik amy, boleh pgil cik grape juge hehe :)


http://fatinaimie88.blogspot.com/2011/06/undi-anda-amatlah-bharga-dan-bukanlah.html

ketabahan hati wan ! said...

salam perkenalan ^^

najlaa lala said...

salam perkenalan semua :)) thx!

Wahida said...

Jalan-jalan dekat sini daripada blog En. Ashaari :D

cik Ida said...

salam perkenalan dari cik ida

jemput singgah ke rumah saya..
http://idafirdausi79.blogspot.com

Haffiz MohdNoor said...

http://haffizmohdnoor.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

salam kenal blog .. nak kenal tuan blog boleh?? hehe..nice lah your blog keep it up !! :D

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

salam perkenalan...
singgah sini pagi2 untuk sesi suai kenal blogger.. semalam tak sempat nak BW... hehe~

happy blogging.. (^^,)

http://skytechxtreme.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

najlaa lala said...

wahida, cik ida, haffiz, izzat>> salam perkenalan! :))

amirah ahadar said...

hai,,datang sni balik..sal teka teki tu nnty saya letak jawapan sye gtw k..tq cuba..singgah la selalo k..tata..

http://amy467.blogspot.com/2011/05/lelaki-sedang-mengandung.html

amirah ahadar said...

:)

najlaa lala said...

wahahaha~ jgn lupe gtau! :))

bersama kak Es said...

salam kenal dari kak es ..

have a good day and happy blogging :)

Azzah said...

salam ziarah... http://sayurlemak.blogspot.com/2011/06/jom-kenal-blog-saya.html

CikHanis said...

hye!drop by here :)nice blog^^

http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/06/ben-ashaari-jom-kenal-blog-saya.html

Anonymous said...

cheap asian fashion http://clothingtrends.eu/purple-color11.html approaching potential customers fashion industry 915617

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...