hit play to chill summore

Tuesday, June 28, 2011

Day 02- jom tahu rahsia disebalik name BLOGGER aku!

DAY 2 :) the reason behind my blogger name.

sebenarnye aku pon tak clear sangat mane satu blogger name. pinkdotsribbon ke najlaa lala aku tu???

pastu aku kene ni...http://www.emocutez.com jadi... oh najlaa lala lah kan... kate blogger name bukan blog name... =.='

why??? najlaa lala??

my name is UMMI NAJLAA. ummi sounds sooo simple right? so, mostly people call me ummi instead of najlaa. hanya beberapa orang je panggil aku najlaa. macam... sedara belah ayah and dua tiga orang kawan aku.

entah kenapa aku lebih senang kalau orang panggil aku najlaa. i like that name. take note! aku bukannya benci nama ummi tu tahu. just itukan panggilan untuk ibu.

and because of that... orang end up calling me mama/mak/ibu for almost two years. rasanya starting second sem kat maktab (KKB) until form 5.

aku okay je lah. but sometimes yes i do get annoyed. percaye lah my friends... DAMSELS 5 tahu how annoyed i am. (oh ye ana mercury.. its 5 because ini group masa dekat maktab dulu kayh.)

pastu kadang-kadang aku rasa awkward gila if  ada orang yang bukan sedara panggil aku najlaa.http://www.emocutez.com

takpatot kan???
so, aku sengaja lah letak nama blogger ni najlaa.

lala pulak??

ade je kat page aku. sebab aku suka nyanyi melalak dalam bilik. and my voice is seriously not for everyone to hear!!! hahahaha
http://www.emocutez.com

thats all peeps! 
:)

3 comments:

Najlaa 'Aqilah said...

i like that name too! VERY MUCH! ;P

najlaa lala said...

hahahah! tahu takpe! what a nice name! haha

mercury_gurl said...

najlaa lala..haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...